Boje i Materijali

Aluminijum
Standard

Powder coating kao tehnika farbanja stvara tvrđu završnu obradu i pruža dodatnu zaštitu vašim prozorima i vratima. Postoje različiti završni premaziu prahu za prilagođavanje odabranog proizvoda; mat, saten i sjaj. Mat završne obrade pogodne su za moderne i industrijske stilove, dok su saten i sjaj popularni u klasičnim i tradicionalnim stilovima.

Aluminijum
Effect

Anodizacija se razlikuje se od praškastog premaza jer nije dodatni sloj praha ili boje na aluminijumu. To je tretman koji ojačava oksidni sloj metala, čineći ga otpornim na koroziju i habanje i stvarajući suptilan metalni sjaj. Anodizirani aluminijum je jedini proces završne obrade koji oslikava originalni metalni izgled neobrađenog aluminijuma.

Drvo
Drvo aluminijum

PVC

Dekorativne folije pomažu da se bijeli PVC prozori dizajniraju po individualnim željama a da pritom ostanu otporni navremenske uslove i da se lako održavaju.

Ventilisane
fasade

Laminam stvara superiorne površine koje inspirišu dizajnere, arhitekte i ljude u oblikovanju mjesta za život, rad i uživanje. Estetska dimenzija svih kreacija izražava mnoštvo različitih stilova, koje sve karakteriše jedan zajednički imenitelj: elegancija i ljepota.