Za toplinu, ljepotu i jednostavnost drveta nema zamjene

Od početka, drvo je izuzetan materijal za prozore i vrata, svestran i obradiv, ali čvrst i sa odličnim toplotnim performansama.

Najbolji
materijali

Osnovu našeg proizvoda od drveta čine samo najbolji materijali kojima pametnom obradom dodatno unapređujemo kvalitet. Koristimo samo najkvalitetnije drvo smreke, hrasta, sibirskog arisa, merantija, crvenog grandisa.

Obnovljivi resursi i
održivi izvori

Naše drvo potiče iz sertifikovanih (PEFC) šuma i održivih izvora, a vodimo se logikom da samo stvaranje zajedničkih vrijednosti može rezultirati dugoročnim uspjehom.

Dug životni vijek kroz
pametnu obradu

Iako smo u korak sa najnaprednijim svjetskim trendovima kada govorimo o tehnološkim inovacijama, ljudski faktor je nezamjenjiv za finalnu obradu.  

Farbanje drvenih površina odvija se u tri ili četiri sloja. Koristimo samo najkvalitetnije sertifikovane boje i premaze razvijene na nano tehnologijama.

Bezkompromisna

udobnost

i jedinstven

dizajn

Drvo daje osjećaj blagostanja. To je jedinstven materijal koji je trajao kroz sve trendove i uvijek je inspirisao. Kao jedan od najstarijih građevinskih materijala, pruža neuporedivu ljepotu i jedinstven izgled svakom projektu.

Nova generacija prozora visoke energetske efikasnosti

Istraživanjima je utvrđeno da se preko prozora gubi do 47% energije potrebne za zagrijavanje objekta.Posmatrano na duže staze, ulaganje u prozore je ulaganje sa vrlo brzim povratkom investicije.

Jedinstven izgled koji će impresionirati decenijama

Upotpunite svoj projekat visokokvalitetnim drvetom i dajte mu jedinstven izgled koji će impresionirati decenijama

Moderni drveni prozor bez velikih ulaganja u održavanje

Održavanje koje je potrebno za drvene prozorske okvire nije toliko koliko se često vjeruje. Moderni prozori su manje zahtjevni od istorijskih prozora zbog poboljšanih metoda izrade, boljeg spoljašnjeg zaptivanja i završne obrade. Nasi drveni prozori su daleko izdržljiviji i zahijtevaju samo osnovno čišćenje i odrzavanje tokom godina da bi lako trajali decenijama.

Toplina i udobnost drveta, bezkompromisna energetska efikasnost

Click anywhere to minimize image.

Drvo sistemi
Royal

Za one koji traže prirodnu ljepotu i udobnost drveta za svoj projekat, Royal sistem kombinuje visokokvalitetnu izradu sa sofisticiranim izgledom drveta.
Sistem ima sve mogućnosti prilagođavanja koje savremeni prozor može. Poboljšane izolacione vrijednosti, višestruko zaključavanje dostupno u nizu sigurnosnih nivoa, mnogo različitih vrsta drveta i ogroman spektar boja i završnih obrada.

Autentičan dizajn za svaki arhitektonski stil

Dio

prirode

u vašem domu.

VHM  |  Royal

Moderan
ili
tradicionalan
stil

Svi VHM drvo aluminijum sistemi dostupni su u varijanti gdje su krilo i štok u istoj ravni kao i varijanti gdje je krilo preklopno.

Ručke

dizajn + kvalitet

Od klasičnih do premium modela, ispunjavamo i najspecifičnije zahtjeve po pitanju bezbjednosti, udobnosti, estetike.

Kvalitet kao standard

Vodeći računa o statici profila i svim ostalim elementima, VHM sistemi imaju visok nivo sigurnosti i stabilnosti i u svojoj osnovnoj varijanti. Na zahtjev klijenta, implementiramo i dodatne elemente koji omogućavaju najviši definisani nivo bezbjednosti.

Skrivena tehnologija

Skrivena tehnologija podrazumijeva da je vidljivi element prozora samo ručka. Svi ostali elementi koji obezbjeđuju savršeno dihtovanje, sigurnost i stabilnost nalaze se sakriveni u krilu i štoku (čak i kod izuzetno uskih profila).

Visok nivo stabilnosti
kao standard

Prihvatnici za bravljenje postavljeni su sa sve četiri strane kao standard. Podizač krila, prihvatnik u štoku i zatvarač u krilu su dizajnirani tako da ne opterećuju prozor, te mu samim tim omogućavaju dugotrajnost i lako upravljanje.

Nevidljiva
snaga

Izuzetno visoka otpornost na provale, optimalna toplotna izolacija, podrška za težine krila do 130kg za prozore, odnosno do 150kg za balkonska vrata, kao i „barriere free“ pragove.

Savršeni uglovi

Svi VHM sistemi imaju savršeno dizajnirane uglove koji osiguravaju čist izgled i dugogodišnju zaštitu okvira. Formiranje ovakvih uglova rezultat su visokokvalitetne obrade sa posebnim akcentom na detalje.

Bezbjedan nagib

Sakrivena gornja šarka daje prozoru čist izgled i omogućava bezbjedan nagib i otvaranje na ventus za velike težine.

Estetika u svim
detaljima

Čak i kada je krilo otvoreno, svi elementi su dizajnirani tako da imaju savršenu harmoniju. Lako održavanje i čišćenje je takođe jedna od prednosti.

Neograničena

sloboda pri izboru boja i materijala

Drvene površine tretiramo višeslojnim sistemom bojanja i koristimo samo premaze razvijene na nano tehnologijama.

Razvoj tehnologije za obnovu  
kulturne  baštine

Tradicionalni materijali
savremeni izazovi

Izrada konzervatorskog projekta mora biti u skladu sa konzervatorskim uslovima i imaju za cilj povećanje svijesti o o korišćenju tradicionalnih materijala i tehnika izgradnje prilikom restauracije građevina, u skladu sa savremenim izazovima.

Koncept naših tehnologija za izradu konzervatorskih sistema omogućava punu primjenu mjera energetske efikasnosti i istovremeno čuva istorijski izgled objekta.

VHM  |  drvo sistemi

Reference

Porto Montenegro
Tivat
Portonovi
Herceg Novi
K district
Beograd
Sveti Stefan
Budva
K district
Beograd
Luštica Bay
Tivat
Luštica Bay
Tivat
Aqua residence
Tivat
Kneza Milosa Residence
Beograd
Porto Palace
Tivat
Rolex
Tivat
Porto Palace
Tivat
Porto Montenegro
Tivat
Porto Montenegro
Tivat
Portonovi
Herceg Novi
Rolex
Tivat
Sveti Stefan
Budva
Aqua residence
Tivat
Kneza Miloša Residence
Beograd
Portonovi
Herceg Novi
Sveti Stefan
Budva
Glosarij
Podgorica
Porto Palace
Tivat
Aqua residence
Tivat
Glosarij
Podgorica
Kneza Miloša Residence
Beograd
Rolex
Tivat
K district
Beograd
Luštica Bay
Tivat
Glosarij
Podgorica
pogledaj sve reference