Dopunski sistemi

VHM termoizolaciona stakla ispunjavaju sve parametre koji se odnose na:
• zadate vrijednosti prolaska energije
• zadate vrijednosti prolaska svijetla
• bistrinu i čistoću unutrašnjih stakala• pravilan odraz slike okoline

Termopaketi

Termoizolaciono staklo zauzima oko 80% površine cijelog prozora i najviše utiče na njegove izolacione karakteristike.

Predstavlja konstrukciju dva ili više stakala između kojih postoji vazdušni prostor formiran od distancera (lajsni između stakala) I hermetički je zatvoren.

Distancioni okvir ispunjen je apsorberom (molekular), sa obije strane stavlja se butil, koji služi kao prepreka protiv prolaska vodene pare (prvi stepen zaptivanja)..

VHM

termoizolaciona

stakla

VHM termoizolaciona stakla su stakla sa izuzetno visokim performansama i kreirana po želji klijenta uz visok nivo kontrole svjetlosti, energije, udobnosti i privatnosti.

Tehničke karakteristike

Stakla naprednih solarnih performansi
(visokoselektivna stakla sa zaštitom od sunca)

Ova stakla osiguravaju visoko propuštanje svjetlosti a istovremeno izuzetnu toplotnu izolaciju i visoku zaštitu od sunčeve energije. Manji je prodor toplote i manje je zagrijavanje tokom ljetnjih mjeseci. U toku zime, niskoemisioni premaz odbija duge toplotne talase koji pokušavaju da izađu iz unutrašnje tople prostorije i time sprečava odliv toplotne energije i pravi značajnu uštedu energije.

Sa svojim nižim Ug vrijednostima u dvoslojnom i troslojnom IZO staklu u konfiguraciji s drugim staklom osigurava da se prije svega spriječi nepotreban izlazak toplote iz prostorije zimi.

Laminirana stakla

Primjena laminiranih stakala je, gledajući sa sigurnosnog aspekta, postala sve važnija u modernom projektovanju. Laminirano staklo je sigurnosno staklo koje se sastoji od dva ili više slojeva stakla, istih ili različitih debljina, povezanih sigurnosnom folijom za laminiranje.

Prilikom loma staklo se ne odvaja od folije a sama folija u zavisnosti od debljine se lakše ili teže probija.

Laminirana stakla obezbjeđuju i naprednije zvučne performanse posebno korišćenjem namjenskih “sound reduction” folija.

Specijalna stakla

Našu ponudu čini širok spektar mogućnosti stakala kako bi odgovarali projektima bilo koje veličine i specifičnim zahtjevima po pitanju performansi i dimenzija. Izdvajamo stakla nepravilnog oblika, strukturalno zalivena, nestandardnih boja, kaljena, emajlirana stakla...

Office sistemi

Office sistemi su fleksibilni sistemi unutrašnjih pregrada visoke zvučne izolacije. Glatke, elegantne površine prate moderne arhitektonske koncepte i pružaju enterijeru sofisticiran i estetski atraktivan izgled. Mogućnost izvođenja svakog geometrijskog oblika, ugradnje različitih tipova vrata i ispuna, kao i venecijanera u prostoru između stakala, samo su neke od prednosti ovih sistema.

Stakleni zid vizuelno proširuje prostor dijeleći ga na mješovite funkcionalne zone. Predstavlja moderno I stilizovano rješenje dodajući na vrijednosti poslovnog prostora što ostavlja pozitivnu poruku potencijalnim klijentima. Uz staklene pregrade kreiramo nezavisne prostore sa odličnom zvučnom izolacijom i visokim nivoom privatnosti u veoma kratkom vremenskom roku. Osim što je sinonim za luksuz i eleganciju, staklo prostoru daje prozračnost i čistoću, a tamnu unutrašnjost transformiše u prostran i vedar ambijent.

Moderni

arhitektonski koncept

Idealna rešenja za savremene poslovne prostore

Jednostavno održavanje

Pregrade mogu biti prozirne, poluprozirne, potpuno neprozirne ili dekorativne. Još jedna važna karakteristika staklenih pregrada jeste i njihovo jednostavno održavanje. Staklo se vrlo lako čisti, upotrebom bilo kog sredstva za čišćenje stakala i uz pomoć obične pamučne krpe.

Nadstrešnice

Pored osnovne, zaštitne funkcije, zahvaljujući mogućnosti kombinovanja različitih materijala nadstrešnice predstavljaju i svojevrsni ukras objekta.

Kontinuirano unapređujemo naše proizvode inovativnim dizajnom I tehnologijom i nudimo našim klijentima sveobuhvatan projekat.

Inovativni

dizajn

i

tehnologija

Dizajnerska rešenja u izradi nadstrešnica će zadovoljiti potrebe i najzahjtevnijih projekata.

Specijalne konstrukcije

Sigurnost i moderan arhitektonski stil

Dugi niz godina uspješno projektujemo I implementiramo primjenu savremenih arhitektonskih konstrukcija na različitim projektima.

Otkrijte sa nama prednosti modernih struktura koje savršeno odgovaraju vašim potrebama.

Garažna vrata

Čvrstoća, funkcionalnost, estetika

Odabir kvalitetnih, funkcionalnih i estetski atraktivnih garažnih vrata povećava ukupnu vrijednost vašeg doma. Godine iskustva i tehnološke inovacije omogućavaju nam da vam ponudimo visokokvalitetna rješenja uz visok stepen bezbjednosti.

Senzorska vrata

Senzorska vrata kombinuju inovativni dizajn sa funkcionalnošću i omogućavaju individualna projektna rješenja. Ispunjavaju sve zahtjeve za stabilnost, sigurnost, toplotnu izolaciju i dugovječnost i istovremeno smanjuju potrošnju energije u sistemu. Kao inteligentno i tehnološki napredno rješenje, senzorska vrata pružaju jednostavan i moderan pogled na ulazni dio zgrade.

Komarnici

Elegantno i funkcionalno rješenje koje efikasno i ekološki sprečava ulazak insekata u prostoriju a istovremeno omogućava konstantnu cirkulaciju svježeg vazduha.Naše komarnike karakteriše dugotrajnost, visok stepen otpornosti na vremenske uslove, lako upravljanje i održavanje.

Solbanci i unutrašnje klupice

Uloga solbanke je odvod vode a da bi ova funkcija bila uspješno obavljena prozorska klupica mora biti izrađena od kvalitetnog materijala a veza sa prozorom mora biti savršeno isprojektovana.

S obzirom na široku paletu boja, lako ih je uklopiti u izgled svake fasade.

Osim estetskog doprinosa prozoru unutrašnje klupice nose sa sobom i funkcionalnu karakteristiku kroz pojednostavljeno održavanje. Otporne su na vlagu i postojane kod izloženosti UV zracima.

Prateći elementi

prozora za poboljšanu funkcionalnost i

estetiku

Sistemi za ventilaciju

Kako se toplotna izolacija objekta poboljšava, potreba za efikasnim ventilacionim sistemom takođe postaje veća. Da bi se obezbijedio dovoljan dotok svježeg vazduha bez gubljenja prednosti dobre izolacije i sigurnosti savršeno integrisano rešenje je Ventalis sistem sa minimalističkim dizajnom i maksimalnim performansama.

Patentirane samoregulacione jedinice automatski otvaraju i zatvaraju ulaz vazduha kada se pritisak vjetra povećava ili smanjuje, održavajući dolazni protok vazduha konstantnim.

Sistem se postavlja na vrhu prozora ili kliznih vrata u takozvanim „suvim prostorijama“. Mogu se graditi u različitim konfiguracijama, u zavisnosti od estetike ili potrebnog protoka vazduha, kako bi bili u skladu sa važećim propisima

Reference

Aqua residence
Tivat
Rolex
Tivat
Aqua residence
Tivat
K district
Beograd
Porto Palace
Tivat
Porto Montenegro
Tivat
Luštica Bay
Tivat
Glosarij
Podgorica
Rolex
Tivat
Portonovi
Herceg Novi
Glosarij
Podgorica
Rolex
Tivat
K district
Beograd
Luštica Bay
Tivat
Porto Montenegro
Tivat
Kneza Miloša Residence
Beograd
Sveti Stefan
Budva
Aqua residence
Tivat
Sveti Stefan
Budva
Kneza Milosa Residence
Beograd
Glosarij
Podgorica
Sveti Stefan
Budva
K district
Beograd
Porto Palace
Tivat
Kneza Miloša Residence
Beograd
Porto Montenegro
Tivat
Luštica Bay
Tivat
Porto Palace
Tivat
Portonovi
Herceg Novi
Portonovi
Herceg Novi
pogledaj sve reference