Sistemi za zaštitu od sunca

Pergole:
moderan pogled na tradicionalnu strukturu

Pergole pružaju zaklon od sunca, kiše i vjetra a takođe proširuju životni prostor vašeg doma. Ipak, glavna uloga pergole je arhitektonski aspekt. Često se može vidjeti u baštama gdje služi kao ulaz koji vas vodi do dvorišta i nekoliko udobnih stolica za uživanje u pogledu.

Pergola će obezbjediti trajni ukrasni element koji će zasjeniti vašu terasu na pravi način, dok će vaš vanjski prostor pretvoriti u dnevnu sobu na otvorenom.

Naša pergole su izrađene od najkvalitetnijih materijala, dovoljno jake da traju cijeli život.

Brisoleji:
Idealan balans atraktivnog dizajna i efikasnosti

U savremenoj arhitekturi brisoleji su bitan element za razmatranje prilikom projektovanja objekata. Brisoleji mogu u značajnoj mjeri da redukuju sunčev uticaj i pomoću njih može se stvoriti prijatan i udoban prostor za život i rad i značajno smanjiti trošak za klimatizaciju objekta.

U vijeku u kom je ekologija i održivost postala imperativ, brisoleji se odlično uklapaju u trend. U isto vrijeme izuzetno zanimljivi, estetski i funkcionalni elementi, nude mnogo više od lijepog dodatka fasadi. Plus za brisoleje je činjenica da se naknadno mogu dodati na fasadu već izgrađenog objekta.

Roletne:
Prijatna klima i
ljeti i zimi

Roletne odbijaju jake sunčeve zrake, tako da Vaš dom ili kancelarija zadržavaju prijatnu klimu i za vrijeme najtoplijih ljetnjih dana. Kod hladnih zimskih noći vazdušni sloj između prozora i roletne predstavlja dodatnu izolaciju koja čuva toplinu Vašeg doma.

Uz VHM inovativne sisteme za roletne ne postoji opcija koju nismo u mogućnosti implementirati.

Vanjski venecijaneri:
Precizna kontrola intenziteta i pravca svjetlosti

Vanjski venecijaneri štite vaš prostor od svih vremenskih uticaja, a posebno od izloženosti suncu i nepotrebnom pregrijavanju. Pogodni su za zasjenčivanje većih površina.

Zahvaljujući raznim mogućnostima kombinacija boja lamela, maski, vodilica i završnih letvica predstavljaju izuzetan estetski dodatak vašem domu ili poslovnom prostoru.

Trajni šarm naših venecijanera leži u njihovom dizajnu, izdržljivosti i svestranosti sa preciznom kontrolom intenziteta i pravca svjetlosti. Odlikuje ih i izuzetna čvrstina i stabilnost čak i kod loših vremenskih prilika.

Grilje i kapci:
Za modernu i savremenu arhitekturu

Sa svojim prefinjenim stilom i konstrukcijom, grilje I kapci imaju bezvremensku privlačnost i dodaju značajnu vrijednost vašem domu.

Sa našim sistemima i dugogodišnjim iskustvom spremni smo odgovoriti svim estetskim i funkcionalnim zahtjevima moderne i tradicionalne arhitekture. Uz karakteristike poput otpornosti, čvrstoće i lakoće te dizajnom značajno utiču na cjelokupni izgled fasade. Osim toga, odličan su izbor za zaštitu od sunca.

Zahvaljujući autentičnom dizajnu, grilje su prevazišle epitet proizvoda koji se ugrađuje samo u zemljama s primorskom klimom.

Skrinovi:
Fleksibilnost i ekonomičnost

Skrinovi spadaju u efikasne sisteme za zaštitu od sunca, a osim toga se mogu savršeno integrisati u modernu arhitekturu. Fleksibilnost I ekonomičnost čine ih podobnim za široku primjenu nudeći visoke performanse uz željeni komfor.

Reference

Porto Palace
Tivat
Portonovi
Herceg Novi
Porto Montenegro
Tivat
K district
Beograd
Porto Montenegro
Tivat
Kneza Miloša Residence
Beograd
Aqua residence
Tivat
K district
Beograd
Luštica Bay
Tivat
Porto Palace
Tivat
Sveti Stefan
Budva
Rolex
Tivat
Aqua residence
Tivat
Portonovi
Herceg Novi
Portonovi
Herceg Novi
K district
Beograd
Kneza Milosa Residence
Beograd
Sveti Stefan
Budva
Glosarij
Podgorica
Luštica Bay
Tivat
Kneza Miloša Residence
Beograd
Porto Montenegro
Tivat
Luštica Bay
Tivat
Sveti Stefan
Budva
Rolex
Tivat
Porto Palace
Tivat
Glosarij
Podgorica
Glosarij
Podgorica
Rolex
Tivat
Aqua residence
Tivat
pogledaj sve reference