ME

K DISTRICT – novi život starog Dorćola

Nakon uspješno završene 1. faze, nastavljamo radove na beogradskom stambeno-poslovnom kompleksu K district u Beogradu.

Projekat od preko 100.000 m2 između Beogradske tvrđave i Dunava, pored stambenog i poslovnog prostora, obezbjeđuje i prostore namijenjene djeci, odmoru i rekreaciji, dok će prodavnice, restorani, kafei, knjižare i galerije čitavo naselje učiniti udobnim, prijatnim i potpunim.

Projekat se realizuje u četiri faze.

Faza C je novi stambeno-poslovni kompleks koji zauzima ukupnu površinu od 31.530,65 m2, sa 155 stambenih jedinica raspoređenih u petlamela, od kojih je jedna lamela poslovna. U ovom objektu se nalaze stanovi različitih struktura

Pored njih, ova sjajno uređena građevina imaće u poslovnoj lameli i osam poslovnih jedinica, sa restoranom u prizemlju. Jedno krilo biće stambeno a drugo poslovno, dok će se lokali nalaziti u samom prizemlju. Ulaz u kompleks prema objektu iz Faze C će biti iz Ulice vojvode Bojovića.

Naš sistem za prozore i balkonska vrata  ispunio je sve zahtjeve po pitanju termičke izolacije, stabilnosti i sigurnosti. Vanjski venecijaneri dali su objektu autentičnost a uz ovaj inovativni projekat imali smo mogućnost da predstavimo takođe inovaciju na našem tržištu - sistem ventilisane fasade sa Terracotta završnom oblogom.